HEMA blijft het proberen. Kreeg de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam vorig jaar nog de lachers op haar hand door in haar restaurants het heerlijke gerecht roti met rijst aan te bieden, dit jaar liggen biologische chips met de smaak van Marokkaanse tajine in de schappen.
Nu hebben we in de wereld al vele bijzondere chips-smaken voorbij zien komen. Zalmsushi in Australië. Worcestersaus, gegrilde kangoeroe en Griekse kebab in Engeland. Hete zure vissoep in China. Mayonaise en ham in Ierland. Toch vragen we ons oprecht af welke smaaksensatie deze Marokkaanse tajine heeft?
De smaak van tajine met rundvlees en groenten? Gehaktvlees en eieren? Kikkererwten en rapen? Aardappelen en wortelen? Kefta en rozijnen? Lams met kaneel? Kabeljauw met groenten?
Kortom, welke smaak hebben deze aardewerken stoofpot chips van HEMA?
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.